SOMFY SZAKEMBEREK honlapja

Üdvözöljük szakmai honlapunkon!

A "Somfy Professional" weboldalt kifejezetten szakmai partnereink részére hoztuk létre. Az oldalon megtalál minden információt, ami az árnyékolók és kapuk automatizálásához szükséges.

A weboldalon található on-line termékkatalógus (E-katalógus) tartalmazza termékeink leírását, műszaki adatait, valamint a beépítési és használati útmutatókat, illetve marketing anyagokat is.
A termékkatalóguson belül kereshet kulcsszavakra, cikkszámra, vagy választhat a termék típusa, technológiája stb. alapján. A termékkatalógus segítségével egyszerűen tájékozódhat a Somfy teljes termékkínálatáról.

Szeretne kiemelt viszonteladónk lenni? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Fedezze fel a SomfyPro oldalt, hogy időben tájékozódjon oktatásainkról, aktualitásainkról.
A Termékek - Használati útmutatók menüpont alatt megtalálja a beszerelési útmutatókat, használati utasításokat.

Fontos az Ön véleménye! Köszönjük szépen az új SomfyPro weboldallal kapcsolatos visszajelzését.
Kattintson a Kapcsolat gombra véleménye elküldéséhez!

SOMFY HÍREK

Somfy termékek értékesítése villamos szakboltotkon keresztül

Tájékoztatjuk Partnereinket, hogy bizonyos termékekkel a Somfy megjelent az ország ismertebb, leginkább villanyszerelőket kiszolgáló villamos szakboltokban (Daniela, Elektro-Profi, Mentavil, Mile, Sonepar, Vill-Impex). Ezek a termékek (világításvezérlés, rádiós termosztát, kapunyitók, stb) kifejezetten az árnyékoló szakmán kívüli, új barkácsáruházas és villamos szaküzletekben való értékesítésre lettek tervezve és gyártva. Kérdés esetén kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Schmidt Ferenc: +36 30 67814735

Honlapjaink