Megfelelőségi nyilatkozatok
somfy motorok

Megfelelőségi nyilatkozatok

Minden Somfy termék minősítve van az érvényben lévő műszaki és biztonsági szabványok szerint. A Somfy tevékenységi területén aktívan részt vesz az európai és nemzetközi szabványosítási szervezetben, és minden minőségi és biztonsági előírásnak időben eleget tesz.

A Somfy egész szervezeti működése, a termék-designtól a disztribúcióig az ISO 9001 szerint van minősítve. Ez a tanúsítvány garantálja a Somfy minőségi szolgáltatását a felhasználók felé.

Kérem kattintson a letölteni kívánt termékre, vagy termékcsoportra!

 

LS 40 motorok

LT 50 motorok

Vezérlések

Oximo WT

RTS motorok

Mingardi motorok

LV-LW 25 motorok

LS és LT motorok

Kapumotorok

Inis Uno

Euro 1+

Euro 1-S0

Ondeis (angol nyelvű)

animeo IB MoCo (német nyelvű)

animeo IB + BuCo (német nyelvű)

somfy test

Minőség

A Somfy minőségi rendszere

100%-os teljesítményteszt

Kiszállítás előtt a termékeinket 100%-os teszt alá vetjük, azaz minden egyes terméket bevizsgálunk a gyártás során, hogy biztosítsuk a kiváló minőséget.

 A Somfy tevékenységi területén aktívan részt vesz minden európai és nemzetközi szabványosítási szervezetben, és minden minőségi és biztonsági előírásnak időben eleget tesz.

 

Egyedülálló tesztlabor

A motorokat minden évben több mint 35 különböző típusú rolóba és redőnybe építve erőterhelési próbának teszik ki olyan extrém időjárási viszonyok mellett,  amelyek a valóságban igen ritkán következnek be.

 

Hosszan tartó minőség

A Somfy egész szervezeti működése, a termék-designtól a disztribúcióig az ISO 9001 szerint van minősítve. Ez a  tanúsítvány garantálja a Somfy minőségi szolgáltatását a felhasználók felé.