Tisztelt partnereink!

Szeretnénk segíteni Önöknek a SOMFY termékek bemutatásában, hiszen fontos a végfelhasználó tájékoztatása és segítése,  a számára legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Ezért készítünk olyan bemutatótáblákat, lakossági brosúrákat, amelyek egyszerűen és érthetően magyarázzák el, hogy egyes termékeink mit tudnak, hogyan használhatóak.

Honlapok rendszeres frissítése:
Az internet elterjedésével rendkívül fontossá vált, hogy a vásárlókat megfelelően tájékoztassuk a termékek minőségéről, kinézetéről, áráról és a kiszállítás módjáról. Bár műszaki termékekről van szó, érdemes a honlapot szép képekkel is vonzóvá varázsolni. Amennyiben szüksége van tartalomra, illetve képekre honlapja frissítéséhez, keressen fel minket!

Bemutatóterem frissítése:
Rendelkezik bemutatóteremmel? Szeretné felkelteni a vásárlók figyelmét, de nem tudja, hogyan? Nálunk lehetőség van kedvezményes bemutatótermi termékek és eladáshelyi reklámeszközök vásárlására. Keressen minket bizalommal!

Közös reklámakciók:
Manapság amelyik cég nem hirdet az interneten, szinte nem is létezik. Az elsődleges felület, ahol a potenciális vásárló körülnéz, az az internet. Mivel nem egyedül van a piacon, ezért érdemes megfontolnia, milyen hirdetéseket választ a végfelhasználók eléréséhez. Keressen minket bizalommal!