RÓLUNK

Tények és adatok

Kik vagyunk?

A SOMFY nemzetközi piacvezető multinacionális cég, amely napellenzőkhöz, redőnyökhöz, belső árnyékolókhoz és kapukhoz tervez, fejleszt és gyárt elektromos motorokat, vezérléseket és kapcsolókat.

A vállalatot Franciaországban, a Mont Blanc lábánál fekvő kisvárosban , Cluses-ben alapították 1960-ban. A finommechanikai berendezéseket gyártó családi vállalkozás mára egy világszerte piacvezető céggé fejlődött. A SOMFY International cégnek 60 országban van képviselete és világszerte több mint 7800 főt foglalkoztat.

A magas színvonalú termékeket előállító SOMFY irodaházakba és lakásokba nyújt komfortos és egyszerű megoldást elektromos motorrendszereivel és mikroelektronikus vezérléseivel. Az árnyékolók automatizálásával nemcsak kényelmet, hanem biztonságot is nyújthatunk, valamint jelentős energiát és időt takaríthatunk meg.


Mozgásba hozzuk otthonát (Home Motion by SOMFY)

A SOMFY a világon az elsők között volt egy olyan globális és más gyártókkal együttműködő rádiós rendszer kialakításában, amely rendkívüli előrelepést hozott az otthonautomatizálásban.

A rádiós otthonautomatizálási rendszer utólagosan is egyszerűen bővíthető, nincs szükség vezetekezésre. Az intelligens otthon, vagyis io-homecontrol termékek kompatibiliesek más gyártók termékeivel, az árnyékolók visszajelzést küldenek a kiadott parancs sikeres végrehajtásáról, sőt okostelefonról és számítógépről is vezérelhetőek (Tahoma Box).

Nemzetközi résztvevő

A SOMFY egy francia márkanév, a cég közel 60 országban képviselteti magát világszerte mind az öt kontinenensen.

Tények és adatok:

  •      1, 061 millió Eurós forgalom 2015-ben
  •      114 leányvállalat és 51 iroda
  •      270 millió felhasználó
  •      32,000 szerelő világszerte
  •      7800 munkavállaló
  •      ebből 400 fő dolgozik a "Kutatás és fejlesztés" részlegen
  •      több, mint 40 új termékbevezetés 2015-ben
  •      8 gyártelep
  •      48 órán belüli kiszállítás

Bővebb információ angol nyelven: somfy.com

Megtekintem a Somfy történetét bemutató videót (angol)

Egy cég, amellyel közös célokat tűzhet ki!

A Somfy célja, hogy a partnerhálózatok támogatásával közösen növekedjünk együtt és ehhez a növekedéshez kívánunk hozzájárulni különböző szolgáltatásainkkal!

Szakmai szolgáltatásaink

     - Rendszeres oktatás (Értékesítési, termékismeret, programozás stb.)
     - Kiadványok (lakossági és szakmai kiadványok)
     - Ügyfélszolgálat (munkaidőben)
     - 48 órás kiszállítás
     - Garanciális bevizsgálás
 

SOMFY megoldások

A Somfy egy házon belül az összes ablakfelület és távirányítható árnyékolás feladatát megoldja. Kibővült termékkínálatunkkal családi házak teljes automatizálása vált lehetővé (árnyékolók, garázs- és kertkapu, világítás, fűtés stb.). A Somfy termékek minőségi termékek, amelyek olyan hozzáadott értékkel bírnak, ami hasznos lehet a későbbiekben, azaz az árnyékolók automatizálása megtérülő befektetés (pl. az automata motoros redőnnyel energiamegtakarítást érünk el: télen kevesebb lesz a fűtési költség).

 

A Somfy termékek beüzemelése egyszerű.     

Somfy Kisokos képes leírásokkal bemutatja a legfontosabb termékeink programozását és akár a zsebben is elfér.

    

Fokozatosan bővíthető rendszerek

Radio Technology Somfy  és az io-homecontrol rádiós vezérléssel bármikor, utólag is automatizálható az árnyékoló. Ráadásul később is bővíthető a rendszer és ugyanaróól a távirányítóvról vezérlhető a redőny, a napelelnző, világítás, a kert- és garázskapu. Mindez akár interneten keresztül is.

 

    

Utólagos automatizálás, felújítás

A Somfy minden esetben megoldást nyújt. A Somfy motorokat nemcsak újonnan épülő házak árnyékolóiba, hanem utólagosan már meglévő rendszerekbe is be lehet építeni. A Somfy motorok minden típusú árnyékoló, napellenző, redőny, kert- és garázskapu mozgatását megoldják.

 

    

 
Használja ki szaktudásunk előnyeit!

Több, mint 40 év tapasztalatával a Somfy felülmúlhatatlan megbízhatóságot garantál. Halk és egyedi motorjainkat folyamatosan fejlesztjük és teszteljük.

Tavaszi és őszi tanfolyamsorozatunkon szívesen látjuk minden meglévő és leendő partnerünket!

 

    - io-homecontrol ®: Az új vezeték nélküli kommunikációs protokoll, amelyet a Somfy más gyártókkal közösen fejlesztett ki.
    - TaHomA ®: A Somfy termékek interneten keresztüli vezérlésére, ellenőrizze, módosíta a termékek beállításait otthonról, vagy akár távolról is.  
    - Dinamikus árnyékolás™: A Dinamikus árnyékolás alkalmazásával a redőnyök és árnyékolók automatikusan működnek az érzékelők és az időzítő hatására, így takarítva meg energiát és pénzt a család számára.

SOMFY EXPERT HÁLÓZAT

http://hu.somfy-prod-b2b.msp.fr.clara.net/image/image_gallery?uuid=83968be4-335e-4994-b210-d4a2ed4e8e84&groupId=14533380&t=1343399775475

A "SOMFY EXPERT" hálózatba olyan gyártó és viszonteladó partnereink tartoznak, akik rendelkeznek bemutatóteremmel és rendszeresen részt vesznek továbbképzéseinken. Megbízható szakemberek, akik maximális ismerik a Somfy megoldásokat.
www.somfyexpert.hu


 SOMFY PARTNER HÁLÓZAT

http://hu.somfy-prod-b2b.msp.fr.clara.net/image/image_gallery?uuid=f6d242f6-5b4b-4b48-bd3c-ed36c5eb89a8&groupId=14533380&t=1359540658668

A "SOMFY PARTNER" hálózatba olyan viszonteladók, redőnyösök és szerelők tartoznak, akik bár nem feltétlenül rendelkeznek bemutatóteremmel, maximális szakértelemmel szerelik be a Somfy termékeket, legyen szó motoros redőnyről, vagy napellenzőről és rendszeresen részt vesznek oktatásainkon.