Az eladás helyén, azaz a bemutatóteremben elhelyezett mintadarabok, táblák, plakátok, távirányítók célja a fogyasztók figyelmének felkeltése bizonyos termékek iránt. Ide sorolhatjuk a különböző bemutatótermi kellékeket, amelyek bemutatják egy-egy termék előnyeit.

A bemutatóteremben kiemelt fontosságú az eladásnál, hogy a vásárló tényleges meg tudja tekinteni a mintadarabokat, ki tudja próbálni a terméket, kezébe foghassa a távirányítót stb.

A Somfy Kft. olyan eladáshelyi reklámanyagokat tervez, amelyek kielégítik a viszonteladói hálózat igényeit. Önnek nem kell mást tennie, mint kiválasztani az Ön bemutatótermébe illő terméket!

 

 

TaHoma állvány

Leírás: a körbejárható állvány Ön helyett is tájékoztatást ad a Somfy távoli elérésről és az intelligens otthon eszközökről ügyfeleinek. Az állványon egy Ipad tartó található, egy kulccsal zárható kerettel. A bemutatóterembe látogatól működés közben próbálhatják ki a bemutatótermeben felszerelt io termékeket, működés közben.

Alatta A4-es méretű szórólaptartóval.

Az állvány nem tartalmazza az Ipad-et.

Elérhető: 2016 májusától

 

 

L alakú megállítótábla

Leírás: hívja fel a bemutatóterembe látogatók figyelmét a kényelmes és praktikus Somfy motoros megoldásokra. Ebben segít a bejárathoz, vagy a várakozóhely közelében elhelyeztt távirányító, amely bármely redőnyét, napellenzőjét mozgásba hozza. A modul 1 db (rugós rögzítővel ellátott)  távirányítóval, prospektustartóval szerelt.

Mérete:120 cm, 25x25 cm széles
1 db távirányítóval

 

 

 

 

 

io mozgó banner

Leírás: bemutatótermekbe, vásárokra, irodákba ajánljuk. Az io termékcsalád fő funkcióit és előnyeit bemutató motoros, mozgó banner a bemutatóterem egyik figyelemfelkeltő pontja lehet. Halk működésű és rendkívül könnyen összeszerelhető bárhol és bármikor.

Mérete: 400 cm magas,  80 cm széles
 
 

Megállítótábla V alakú

Leírás: bemutatótermekbe, vásárokra, irodákba ajánljuk. Az io termékcsalád előnyeit bemutató állvány 2 db plakáttal.

Mérete: 120 cm magas,
2 db io plakáttal

 

 

 

Smoove doboz

Leírás: bemutatótermekbe, vásárokra, irodákba ajánljuk. A Smoove rádiós fali kapcsolók teljes kínálatát be tudja mutatni ügyfeleinek. A Smoove dobozban megtalálható mind a nyolc keret, így egyszerűen kiválasztható a legmegfelelőbb variáció.

Mérete: 26 cm x 32 cm

 

Home Motion Modul

Leírás: a körbejárható állvány Ön helyett is tájékoztatást ad a Somfy otthonautomatizálási lehetőségeiről ügyfeleinek. Egy távirányítóval, plakát- és prospektustartóval bemutatóterme, vásári standja egyik vonzó eleme lehet ez az informatív stand.

Mérete:170 cm, 45x45 cm széles
1 db távirányítóval