A kényelem legfelsőbb foka
amiotthonunk.hu

Sokunkban felmerül a gondolat, hogyan is tudnánk otthonunkat még kényelmesebbé tenni, miként tudunk a mai rohanó világban több időt és energiát spórolni, amelyet családunkra, barátainkra fordíthatnánk. Ezekre a kérdésekre ad választ az intelligens    otthon.                                                           

 

 

Vezeték nélküli megoldásokkal életre kel a lakás
otthon.com

Hallottál már a Somfy io-homecontrol vezetéknélküli megoldásairól? Velünk egyszerűen és biztonságosan működtetheted otthonod berendezéseit, anélkül, hogy magas telepítési költségek merülnének fel, vagy éppen belezavarodnál a berendezéseit körülvevő kábelrengetegbe. A rendszer előnye, hogy utólag is bővíthető, sőt , ha csak lakásod egyes részeit automatizáltad, már akkor is érdemes váltani. Io-technológiával működő rendszereink közé tartoznak a Somfy árnyékolómotorok, a Philips Hue világítótestek, vagy éppen garázs- és kertkapuk.

 

 

Rezsicsökkentés automatizált árnyékolókkal
szephazak.hu

Külső és belső árnyékolói, valamint nyílászárói segítségével sokat spórolhat rezsiköltségén, ha jó minőségű szerkezeteket használ, lehetőség szerint az adott évszakra, sőt az adott napszakra optimalizálva annak működését.